Iltamaniitty

8 Omakotitaloa Espoon Kurttilaan

KOHDE ON VALMISTUNUT JA LUOVUTETTU UUSI OMISTAJILLE JOULUNA 2018

JOULUKSI UUTEEN KOTIIN


UUSIA UNELMAKOTEJA EKOLOGISESTI AJATTELEVILLE

Etsitkö hyvin suunniteltua ja rakennettua kotia, jossa on kaikki tarvittava perheesi verrattoman mukavaan elämään? Arvostatko asuinympäristön rauhaa, asumisen edullisuutta ja samalla hyviä ympäristötekoja? Kurttilan upeiden luontomaisemien äärelle on tulossa toiveesi täyttäviä uusia koteja jo jouluksi 2018. Arkkitehtitoimisto Ponkala Oy:n suunnittelemat erillistalot rakentaa Design-Talo ja rakennuttamisesta vastaa Cosol Oy. Nopeana kodinostajana voit tilata uuden talosi katolle valmiiksi aurinkopaneelit ja olohuoneeseen kevyt/kiertoilma takan.

KUIN OMAKOTITALOSSA

Modernien erillistalojen pihapiiri on kuin omakotitalojen naapurusto. Kullekin talolle kuuluu yhteisestä tontista itsenäisesti hoidettava ja yksi-tyisesti nautittava hallinta-alue. Autokatos ja pihavarasto ovat kunkin talon yhteydessä ja lisäautopaikat katosten välissä, jätepiste on yhteinen. Tasainen tonttipiha on leikeille ja viherpeukaloille mitä parhain; oikotie suoraan omalle pihalle käy kodin varastohuoneen oven kautta.

HELPPOUTTA YHDESSÄ TASOSSA

Talot ovat lähtökohdiltaan samanlaisia ja yksityiskohdissaan räätälöitäviä. Yksitasoinen koti tuntuu pinta-alaansa (79 m2) tilavammalta ja antaa luonnonvalollekin upeasti sijaa. Pintamateriaalit ja varusteet ovat elämää kestäviä, erilaisiin sisustusmakuihin ajatonta taustaa antavia ja keskenään harmonisesti yhteensopivia. Kodinostajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin ja ratkaisuihin rakentamisaikataulun puitteissa.

PERHEELLESI SOPIVA

Käytännöllinen pohjaratkaisu jäsentyy valoisan aulan ympärille. Jo pääovesta sisään astuttaessa näkymä avautuu esteettä läpi kodin olohuoneen ikkunoista terassipihalle. Makuuhuoneet sijaitsevat rinnakkain ja kompakti saunaosasto on aulan toisella puolella; kaksi wc:tä sujuvoittavat arkea. Olohuoneen suuret maisemaikkunat liittävät terassin ja pihannäkymän osaksi kodin viihtyisää oleskelutilaa. Modernissa avokeittiössä on tyylik-käät kaapistot ja rosteriset induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi.

EKOLOGISEN ENERGIATEHOKAS

Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen; koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään poistoilmalämpöpumppu. Kylmän käyttöveden ja sähkönkulutuksen mittaus on talokohtainen, kodin omassa teknisessä tilassa kulutuslukemia on helppoa seurata. Taloihin rakennetaan täysi tekninen valmius aurinkopaneeleille ja olohuoneen kevyt/kiertoilma takalle: lisätilauksesta voit saada ne uuteen kotiisi saman tien tai asennuttaa halutessasi myöhemmin.

ELÄMÄNLAADUN OSOITE

Uusi koti sijaitsee rauhallisten niittymaisemien ja metsien, lenkkipolkujen ja palvelujen lähellä. Muutaman kilometrin säteellä on useita suomen- ja ruotsinkielisiä päivähoitopalveluja ja kouluja mm. Kurttilassa, Vanttilassa, Kauklahdessa ja Saunalahdessa. Lisää monipuolisia palveluja, har-rasteita ja Länsimetron asema on Kivenlahdessa (4,5 km) ja Espoonlahdessa (5,7 km).

22.11.2018

Työmaatilanne 21.8.2018

Elementti asennus käynnistetty 12.04.2018

Työt käynnistetty, työmaatilanne 23.1.2018

Pohjakuva (Talot A, C, E ja G)

Pohjakuva (Talot B, D, F ja H)

Julkisivut (Talot A, C, F ja H)

Julkisivut (B, D, E ja G)

Asemakuva